Bierstijl.nlSinds december 2018 Beheren wij de website Bierstijl.nl. Een site voor bier en benodigdheden. Merkbeleving en marketing zijn tools om te kunnen groeien en om de verkoop van de gebrouwen bieren te ondersteunen en te stimuleren.Het bedenken en produceren van deze marketing en communicatie middelen is vaak een tijdrovend proces en kan flink in de papieren lopen. Bierstijl kan u daarbij helpen. Met een ruim en overzichtelijk assortiment kunt u op uw gemak rondkijken welke producten voor uw brouwerij interessant zouden kunnen zijn.

Bierstijl produceert print- en drukwerk, verpakkingen, communicatie middelen, kleding en veel originele merchandise- en merkartikelen speciaal voor brouwerijen en aan bier gerelateerde organisaties. Vanuit een collectief netwerk maar toegespitst op de individuele brouwerij zorgen we ervoor dat iedere brouwerij zijn eigen producten kan ontwikkelen. Iedere brouwerij verdient een eigen stijl. Jouw bier, jouw stijl! 

Een eigen online shop


Een eigen webshop om je eigen merkartikelen, merchandise en je bier online te kunnen verkopen. 

Dat betekent een webshop in de eigen huisstijl, een eigen look & feel en met een eigen URL. Ingericht met eigen producten. Deze kan gekoppeld worden aan een reeds bestaande website of kan als stand alone website fungeren. 

Omdat alle webshops als collectief verbonden zijn aan 1 netwerk zijn de kosten gering. 

De brouwerij bepaalt zelf welke producten er verkocht worden in de eigen shop 

Eigen artikelen worden toegevoegd met daaraan gekoppeld eigen leveranciers. Of men kiest artikelen uit Bierstijl.nl voorzien van eigen bedrukking. 

De shop maakt deel uit van een totaalnetwerk waar alle shops aan gekoppeld zijn. 

Dit heeft voordelen op het gebied van inkoop en inkoop prijzen.

Ons netwerk wordt gefaciliteerd door een groot aantal vooraanstaande leveranciers in binnen- en buitenland.

Mocht er behoefte zijn om, buiten marketing materialen ook andere communicatie materialen en drukwerk te bestellen, dan kan dit ook via hetzelfde portaal. Wij creëren dan een gesloten gedeelte binnen de webshop alleen voor de eigenaar/beheerder. (dus niet zichtbaar voor de consument) In totaal hebben we meer dan 1 miljoen artikelen binnen dit netwerk beschikbaar.